Carte de oaspeti

Cand o mana de oameni gandesc la fel si muncesc cu harnicie si placere, se vede; totul devine posibil si totul infloreste in jur. Cred ca este si cazul acestei pensiuni asezata intr-un loc atat de frumos si a carei frumusete sporeste datorita oamenilor casei.
Felul in care a fost gandita pensiunea, inca de la prima caramida (e cat se poate de limpede ca nu este doar o improvizatie), la personalizarea camerelor, amenajarea gradinii si felul in care este continuata si sustinuta aceasta idee generoasa prin atitudinea gazdelor, ofera comfortul dorit si mai ales incredere: deci se poate!
E un loc ideal pentru bunici si nepotei (nu doar pentru ei) linistit, cald, numai bun de spus povesti, de citit o carte, de uitat tumultul orasului si ritmul ametitor al vietii de zi cu zi, de stat la masa plina de bunatati…
E atat de bine ca n-ai pleca.
Si totusi, azi va spunem cu convingere “La revedere, pe curand!”

Fam Chintoanu - Hunedoara - Camera Carturarului

Very pleasant and welcoming place with a high quality service – blends old and new very effectively.

I definitely hope to be back!

Fam Gallager - Camera Gospodarului

Cari amici,

Siamo contentisimmi di tuto e vi ringraziamo con tante piacere. Rittorneremo quando nostro calendarioe sera libero con nostri tutti amici.

Alora mille grazie e diciamo che tutti vostri ospiti sono interesati di piu di tute le case tradizionale!

Con considerazione,

Mario e Roxana - Camera Covaciului

Este o incantare sa vizitezi Pensiunea Lunca Sibielului. Pe langa atmosfera rustica incarcata cu farmecul locului, gasesti mult bun gust in amenajarea camerelor si gazde primitoare gata sa te aseze la masa plina cu bucate alese oricand.

Felicitari si mult succes!

Elena Udrea - Camera Olarului

Un loc minunat, m-a impresionat prin designul camerelor, al peisajului superb in care este amplasat, curat, ordonat, oameni ospitalieri, mancare delicioasa. Pentru cateva zile m-am simtit complet rupta de lumea reala si am trait o poveste foarte frumoasa!

Oana - Camera Carturarului

Este un loc minunat, noi ne-am simtit excelent, ideal pentru familii cu copilasi.

Vom reveni cu drag!

Nicoleta, Cristi, Sebastian-Andrei - Camera Boierului